Andreas Cesarini, Andrea Knezović in Adrijan Praznik so drugi rezidenti Odprtega ateljeja DobreVage. V njem so razvijali umetniški projekt Old News, ki se je sprva začel kot sodelovanje med umetnikoma Adrijanom Praznikom in Andreo Knezović, kasneje pa se jima je pridružil še arhitekt Andreas Cesarini.

Andreas Cesarini (1988, Uppsala) je leta 2010 diplomiral iz arhitekture na univerzi South Bank v Londonu. Po zaključku študija je kot oblikovalec in specialist za 3d pet let delal pri raznih arhitekturnih podjetjih. Ta čas se mu je še posebej obrestoval z vidika raziskovanja transmedijskih pristopov k umetnosti in oblikovanju. Poleg fizičnih modelov je delal tudi z ročnimi risbami, videom in različnimi digitalnimi orodji. Že od študija ga zanima predvsem raziskovanje povezave med našim lastnim dojemanjem sveta in njegovimi digitalnimi upodobitvami, ki jih lahko ustvarimo. Po pridobitvi zadostnih izkušenj je pred nedavnim odprl lastno prakso, v okviru katere umetnikom in arhitektom nudi CGI vizualizacijo ter digitalno svetovanje.

Andrea Knezović (1990, Zagreb) je leta 2014 diplomirala iz vizualnih umetnosti na Akademiji za vizualne umetnosti v Ljubljani. Trenutno živi med Ljubljano in Zagrebom in je ena tistih umetnic, katerih praksa je tesno povezana z raziskovanjem mejnih stanj in dvoumnosti znotraj družbenega konteksta. Umetniško prakso uporablja kot sredstvo za rekonstrukcijo družbenih paradigem skozi domišljijsko vizualno besedišče in konceptualni okvir. Njeno zanimanje sega na področja performativnih umetnosti, mešanih medijev, videa in fotografije. Sodelovala je na številnih lokalnih in mednarodnih razstavah, nominirana pa je bila tudi za nagrado Essl Art Award 2013 in 2015.

Adrijan Praznik (1988, Ljubljana) je leta 2016 diplomiral na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje (ALUO), smer slikarstvo, pri mentorju mag. Žigi Karižu in somentorju dr. Tomislavu Vignjeviću. Prejemal je štipendijo Mestne občine Ljubljana za nadarjene študente ter prejel nagrado ALUO za posebne umetniške dosežke v akademskem letu 2011/2012. Razstavljal je na številnih skupinskih in samostojnih razstavah doma ter v tujini (Češka, Bosna in Hercegovina, Grčija, Italija, Nemčija) ter bil na rezidencah v Rigi in Berlinu. Ministrstvo za kulturo Republike Slovenije ga je leta 2015 nagradilo z delovno štipendijo za perspektivne umetnike. Njegova dela so vključena v zbirko Mednarodnega grafičnega likovnega centra. Živi in dela v Ljubljani.